Webáruház
www.rogertechnology.com
Roger kultúra
Tudatában vagyunk annak, hogy fontos az erős oldalaink megtartása, és a lehetőségeink kiaknázása. Ez biztosítja intézményi tevékenységünk dinamizmusát.
 

márkanevünk ÍgéretE

 

A Roger sokkal több, mint egy név.
Ez egy márka, amely minőséget és tapasztalatot biztosít
a szakemberek és végfelhasználók számára.


 

A kultúránk, mint a  vállalatunk igaz öröksége
 

Olyan üzleti szemlélettel rendelkezik a Roger Technology, amely azon kívül, hogy ellátja a lakossági automatizálás piacát, rendkívül innovatív és kreatív, magas technológiai és hozzáértési tényezőkkel rendelkezik a termelés és a fejlesztés szférájában.

Az emberek és ötleteik

Szilárd alapot biztosítanak cégünknek a találékony, az ötletes és az újításra képes emberek. Olyan egyének, akik számára az egyhangúság ismeretlen, mernek nagyot álmodni és azt megalkotni. Emberek, akik szerint, minden egyes zseniális ötlet a világ előrehaladását támogatja.

A Kreatív innováció

A vállalat kiindulópontját a folyamatos és kreatív innováció képezi. Elengedhetetlennek tartja, hogy szüntelenül igazodjon a vásárlók igényeihez.

A Biztonság és technológia

A vállalati kultúránk fontos részét jelenti a műszaki tudomány és a biztonság. Bármilyen terméket állítunk elő az ügyfeleink számára, úgy kell azt kiviteleznünk, hogy műszakilag a legjobb és a legbiztonságosabb legyen.


A terméktapasztalatok

Szenvedélyünk a tapasztalatszerzés!Olyan érték ez számunkra, ami mindennapi tevékenységeink során arra ösztönöz minket, hogy olyan produktumokat tervezzünk és állítsunk elő, amely ténylegesen kielégíti a vevőinket.


A piaci párbeszéd

Feltétlen támogatjuk az ügyfeleinkkel való kommunikációt, ugyanis csak így tudjuk hatékonyan felmérni az igényeket.


A vállalat üzleti modellje

Az ügyfél elégedettségre összpontosító egységes üzleti modellje van a Roger Technology-nak. Ezen modellnek köszönhetően valósul meg a cég hatékonysága és a rugalmassága.

 

Roger Technology

Kizárólagos importőr:
Motors For Gates Kft -
2040 Budaörs
Gyár u. 2.
(Telepen belül: Gutenberg u. 137.)

Kapcsolat

email: info@rogertechnology.hu
web: www.RogerTechnology.hu
web: www.RogerBrushless.hu

Jogi Információk

Az oldallal kapcsolatos jogi információk megtekintése
Adatkezelési tájékoztató

Webáruház

Vásároljon ROGER kapunyitó termékeket a kapumotorbolt.hu oldalon.