Keresés kulcsszó alapján
Keresés cikkszám alapján

WE'LL SHOW YOU A FASTER WAY
TO WATCH YOUR GATE MOVE!

With the new high speed line, digital HIGH SPEED, it is possible to open and close your gate at very high speed, with maximum elegance and more than doubling the decrease in waiting times of other operators for gate automation.

We are offering you the ideal solution for all installations that require very fast manoeuvre times, intensive use, maximum movement elegance and total safety during the movement and obstacle detection phases.

Gyorsabb sebesség és rövidebb várakozási idő!
Az összes új HIGH SPEED motor gyorsan, erőteljesen és megbízhatóan nyitja a kapuit. Ezek 100% -kal gyorsabbak a hagyományos motorokhoz képest 230V AC vagy 24V DC technológiával.


Dinamikus gyorsulások és lassulások!
Az új 24V-os vagy 36V-os digitális vezérlőknek köszönhetően gyorssá és egyszerűvé vált a különböző típusú gyorsítások és lassulások beállítása a kapuin, nyitási és zárási fázisában. Mindig garantált a maximális elegancia és biztonság.

Digitális akadály detektálás!
A rendkívül erőteljes Native Encoder a digitális technológián lehetővé teszi a bármilyen típusú akadály felderítését maximális biztonsággal: a fordulatszámot, a motor nyomatékát, az érzékenységet és a reakcióidőt figyelembe véve lehetséges akadályok előfordulásában.

Teljes biztonság a kívánt poziciótól!
A maximális biztonság és a nagy sebességű teljesítmény fenntartása érdekében az új digitális vezérlő lehetővé teszi az ajtónyitás és -zárás beállítását attól a ponttól, ahonnan a lassulást el kívánja kezdeni, és meg kell határozni a lassulás sebességgét és a kívánt relatív érzékenységet is.

Brushless nagysebességű digitális technológia az üzleti szektorhoz igazítva!